duminică, 30 august 2015

SheIn va ajuta sa castigati bani

   Astazi as vrea sa va vorbesc despre o modalitate simpla de a face bani pe site-ul SheIn. Programul se numeste SheIn Publisher si este valabil pentru toti bloggerii care isi doresc sa fac bani promovand articole de pe acest site. Asadar, trebuie sa aveti un site si sa scrieti articole despre promotiile existente pe site. Pentru fiecare articol acceptat, veti primi 15$ si pentru fiecare articol respins 500 de puncte. Banii vor fi trimisi prin paypal dupa ce depasiti 50$, iar punctele pot fi folosite pentru comenzi pe site.
  Pana acum, am strans 131 de dolari si am facut 3 comenzi cu ajutorul punctelor primite. Sunt foarte multumita, asa ca voi continua sa fiu activa pe acest site. De altfel, din cate am observat, este singurul site care ofera bloggerilor aceasta mare oportunitate de a face bani si de a achizitiona articole cu punctele stranse.
 

   Daca sunteti interesati sa faceti parte din SheIn Publisher Program, tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe site. Veti primi un id de afiliat care trebuie lipit la finalul fiecarui link.
   Mai jos puteti vedea cateva din produsele ce pot fi achizitionate de pe site.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu