duminică, 16 august 2015

Anunt pentru gasirea unui loc de munca

  Cautati un loc de munca? Acum este mult mai simplu sa gasiti unul. Tot ceea ceea ce trebuie sa faceti este sa recurgeti la publicare anunt in Jurnalul National. Bineinteles ca anuntul vostru va aparea la nivel national, iar voi veti avea o mare oportunitate sa va gasiti un loc de munca bun.
  Avand in vedere ca anul acesta am terminat facultatea si inca nu mi-am gasit niciun job, voi apela la aceasta varianta. Din punctul meu de vedere, acesta este un mod usor si destul de sigur de a gasi un loc de munca.

  Trebuie sa urmati 3 pasi pentru a publica anuntul. Pentru inceput, trebuie sa intrati pe site, sa selectati rubrica si sa adaugati textul ce doriti sa apara in ziar. Apoi, va trebui sa alegeti optiunile de publicare in ziarul Jurnalul National. La final, veti alege modul si numarul de aparitii (puteti alege intre aparitii consecutive si aparitii selective).
  Dupa ce veti completa toate aceste rubrici, puteti calcula costul anuntului. Dupa cum stiti deja, aveti posibilitatea sa schimbati ori de cate ori dori informatiile pentru a afla diferite costuri. Cand considerati cu anuntul este corect, puteti sa apasati publica si sa completati datele personale. Apoi veti primi o factura proforma prin email. Vor fi precizate modalitatile de plata, precum si pretul.
   Plata se poate face si prin SMS daca valoarea anuntului sau a anunturilor nu depaseste 100 lei. Daca va incadrati in aceasta suma, trebuia sa trimiteti un mesaj sau doua mesaje in retelele vodafone/orange/cosmote si veti primi una sau doua parole. Urmeaza sa folositi aceste parole pentru confirmarea platii, lucru ce se poate face online.
   Dupa ce faceti plata, trebuie sa confirmati pentru ca anuntul sa fie publicat in ziarul Jurnalul National. Anuntul va aparea la datele selectate de dumneavoastra daca ati optat pentru zile de aparitie sau incepand cu prima editie libera daca optati pentru aparitii consecutive. Daca nu va descurcati sa publicati anuntul, puteti primi suport online, prin intermediul emailului sau telefonului.
  Pentru a primi ziarul in care va aparea anuntul pe care l-ati publicat, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa bifati optiunea "Vreau sa primesc ziarul (le) in care public anuntul".
   Pe site-ul ziarul veti gasi oferte pentru locuri de munca. Nici nu m-am uitat bine pe site si am gasit un anunt foarte interesant. Va doresc noroc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu