joi, 13 august 2015

Anunt pierdere in Evenimentul Zilei

  V-ati pierdut vreodata cheile, portofelul, pisica, catelul, etc.? Ati pus vreodata anunturi cu o astfel de problema pe toti stalpii din oras si nu ati rezolvat nimic?
   Din fericire, vremurile s-au schimbat si avem mult mai multe sanse sa gasim ceea ce am pierdut in zilele noastre. Daca vi se intampla o situatie de genul acesta, puteti apela Evenimentul Zilei.  Daca dati un anunt pierdere in Evenimentul Zilei, sansele de a gasi ceea ce ati pierdut sunt mult mai mari. De ce spun asta? Pentru ca anuntul va fi publicat pe site si astfel va fi vazut si citit de mult mai multe persoane.


   Cum se face o publicare anunt in Evenimentul Zilei ?
   Pentru inceput va trebui sa selectati rubrica si sa scrieti un text prin care sa prezentati situatia data. Mai jos aveti mai multe optiuni de publicare. Evenimentul Zilei va intampina si cu mai multe oferte. Astfel, anuntul poate fi publicat pe inca 63 de site-uri cu doar 2 lei. Pentru fiecare site veti plati aproximativ 0,03 lei/ site. E foarte convenabil, din punctul meu de vedere. De asemenea, mai aveti posibilitatea de a publica anuntul dumneavoastra pe inca 17 bloguri. Daca sunteti interesati sa publicati un articol intr-o limba straina sau sa  adaugati fotografii in cadrul articolului, tot in aceasta rubrica numita "Optiuni anunturi Evenimentul Zilei", gasiti toate informatiile necesare.
  Daca va doriti sa vedeti anuntul in ziar, aveti doua posibilitati:
- sa primiti ziarul respectiv prin intermediul Postei Romane. Ziarul va fi in acest caz trimis dupa ce va avea loc ultima aparitie a articolului in ziar.
- sa primiti prin intermediul e-mailului pagina ziarului cu anuntul publicat.
  La final, aveti posibilitatea de a alege zilele in care doriti ca articolul sa apara in ziar. Aparitiile pot fi consecutive sau selective.
  Dupa ce adaugati toate aceste informatii cerute de Ziarul Evenimentul, puteti da click pe butonul " Calculeaza cost anunt "Evenimentul Zilei"". In felul acesta, veti afla care este costul ce trebuie suportat de dumneavoastra pentru publicarea anuntului in ziar.
  Dupa ce trimiteti anuntul, acesta va fi publicat in cel mult 24 de ore in editia nationala tiparita.
  Publicati anuntul cat mai repede pentru a gasi ceea ce ati pierdut in cel mai scurt timp. Daca nu va descurcati, Evenimentul Zilei va ofera suport online de luni pana vineri, de la ora 9 dimineata la 18 seara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu