joi, 13 august 2015

Anunt citatii Adevarul

  Din fericire, nu am fost niciodata in situatia in care sa trebuiasca sa public un anunt in ziar la sectiunea "citatii", insa "niciodata nu e prea tarziu". In viata trebuie sa stim de toate pentru ca orice informatie pe o detinem, ne poate ajuta. Tocmai de aceea, astazi as vrea sa va vorbesc despre cum puteti publica un astfel de anunt in ziarul Adevarul, la sectiunea respectiva.
  In primul rand, trebuie sa stiti ca pentru a publica un anunt citatii Adevarul, primul lucru pe care trebuie sa il cunoasteti este site-ul pe care doriti sa apara anuntul, precum si pasii ce trebuie urmati intr-o astfel de situatie.


  Pentru inceput, trebuie sa scrieri textul anuntului si sa va hotarati asupra optiunilor de publicare. Printre variante se numara: chenar, litera distincta, majuscule, publica pe 357 de site-uri cu doar 25 de lei, fotografie, etc. Dupa cum v-am spus si in articolul referitor la anunturile de pierderi, aveti posibilitatea de a primi ziarul in care anuntul vostru a fost publicat prin intermediul Postei Romane sau scanat, prin e-mail.

  Dupa ce alegeti modul si numarul de aparitii pentru citatie, va trebuie sa aveti in vedere urmatorii patru pasi:
  Pasul 1 - Calcularea pretului citatiei. Astfel, dupa ce ati adaugat toate informatiile cerute mai sus, veti putea sa va calculati suma pe care va trebui sa o platiti pentru publicarea acestui anunt. De asemenea, aveti posibilitatea de a reface ori de cate ori doriti calculele si de a schimba informatiile.
  Pasul 2 - Datele personale si Factura proforma - Dupa ce va hotarati asupra variantei finale a citatiei, tot ce trebuie sa faceti este sa publicati anuntul si sa completati datele personale pentru a putea primi factura proforma.
  Pasul 3 - Inregistrarea citatiei pe site - Citatia va fi stocata in baza de date a site-ului, iar dvs. veti primi prin e-mail detaliile citatiei, pretul, precum si modalitatile de plata.
  Pasul 4 - Plata citatiei si publicarea citatiei in ziarul "Adevarul" - Dupa ce efectuati plata citatiei, aceasta va aparea in ziar, in functie de modul si numarul de aparitii pentru citatie.
   Asadar, daca doriti publicare anunt citatie ziarul Adevarul, trebuie sa aveti in vedere tot ceea ce am scris mai sus. Pentru a obtine mult mai multe informatii despre optiuni, date de aparitie, plati si multe altele, tot ceea ce ar trebui sa faceti este sa accesati site-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu