joi, 15 ianuarie 2015

Pantofii stiletto de la Standard Shoes

  Ce femeie nu viseaza la pantofii perfecti? Oare exista femeie care sa spuna ca are destui pantofi? Cred ca stim deja raspunsurile la ambele intrebari.
   Desi nu port foarte des tocuri, am dezvoltat o pasiune pentru pantofii stiletto. De fiecare data cand vad o pereche de stiletto, ma gandesc la anumite obiecte vestimentare pe care le detin si pe care le-as putea combina pentru a obtine tinuta perfecta.
   Pe siteul www.standard-shoes.ro am descoperit o multime de astfel de pantofi frumos lucrati,  in diferite culori. .
   Pentru mine, pantofii perfecti trebuie sa fie frumosi, dar in acelasi timp, sa fie comozi. De cele mai multe ori, aleg comoditatea in locul frumusetii. Pe aici site, am gasit pantofii care indeplinesc ambele criterii. Sa va mai zic si ca sunt dispobili in trei culori(nude, negru si rosu)?
Acesti sunt pantofii de care va vorbesc, avand un toc de 9 cm. Sunt redusi de 89 lei, la doar 69 lei, asa ca puteti face si economie. Eu ma uit de aproximativ o ora pe site si nu ma pot decide intre cei nude si cei negri,
  Daca va plac tocurile mai inalte, Shandard-shoes are pantofii perfecti si pentru voi. Pantofii Edwin sunt aproximativ acelasi gen de pantofi, dar cu un toc mult mai subtire si mai inalt. Tocul este cuprins intre 9 si 11 cm, iar pantofii sunt din material sintetic la exterior si din material textil la interior. Pretul este de 89 lei. Culorile disponibile sunt nude si coral.


   Pantofii stiletto au devenit un must have, la fel ca si rochia neagra. Pot fi foarte usor de asortat, pot fi purtati atat cu o pereche de jeans skinny, cat si cu rochie, oferind unei femei un plus de feminitate si de eleganta. Chiar daca nu aveti picioarele subtiri, acest tip de pantof alungeste piciorul si subtiaza glezna.
   Au fost pantofii anului 2014, dar nici in 2015 nu se vor lasa mai prejos! Optati pentru perechea potrivita stilului vostru si veti obtine o tinuta de invidiat.

Un comentariu:

  1. Sunt minunati te lasa ,pur si simplu, fara cuvinte si un pantof cu toc intotdeauna este un avantaj pentru noi femeiile !

    RăspundețiȘtergere