luni, 2 mai 2016

Blue Dress

   Astazi, in a doua zi de Paste, va prezint una din cele doua rochii pe care le-am primit saptamana trecuta de la SheIn. Pot spune cu mana pe inima ca aceasta comanda este una din cele mai bune facute de mine pe acest site. Mi-am ales o rochie de ocazie, pe care o puteti vedea in pozele de mai jos si o alta rochie de zi, cu inseratii de piele, pe care o veti putea admira intr-un articol viitor.
   Revenind la rochia albastra, aceasta este realizata dintr-un material de buna calitate si are in partea de sus putina dantela. Rochia este perfecta pentru a fi purtata petreceri sau alte ocazii speciale. Eu o voi imbraca sambata, cand voi merge la un botez. Cu siguranta nu o voi combina tot cu acesti pantofi deoarece picioarele mele nu rezista o noapte intreaga pe tocuri atat de mari. Pantofii sunt de vanzare, iar daca ii vreti, ma puteti contacta. Sunt marimea 38 si au fost purtati doar pt. acest articol.






Ce parere aveti despre aceasta rochie albastra?

11 comentarii:

  1. esti superba! foarte frumoasa rochita, imi place!

    RăspundețiȘtergere
  2. o rochie interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar imi place! este superba

    RăspundețiȘtergere
  4. te prinde foarte bine albastru.este o rochie foarte frumoasa si eleganta

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumoasa rochita.imi place culoarea si ca are putina dantela!

    RăspundețiȘtergere
  6. iti sta superb. Cand am vazut-o pe site am zis ca este ceva mai scurta dar iti vine super si este perfecta. Pacat ca nu mai are L ca mi-as fi luat si eu ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoasă!

    http://lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Superba rochita iti sta bine.
    www.alinapink.ro

    RăspundețiȘtergere