vineri, 13 noiembrie 2015

Detalii SheIn

  Am facut foarte multe comenzi online pe site-ul celor de la SheIn. De multe ori, se intampla ca alte persoane sa ma intrebe diverse lucruri in legatura cu modul in care se plaseaza o comanda, modalitatile de plata, precum si durata livrarii. M-am gandit ca un articol ar clarifica mult mai bine lucrurile.
  Pentru a plasa o comanda, intrati pe site si alegeti produsele pe care doriti sa le achizitionati, precum si masurile acestora. Pentru a nu da gres, va recomand sa consultati intotdeauna tabelul alaturat fiecarui produs.  
   Adaugati produse in cos, completati adresa, alegeti modalitatea de livrare(standard shipping/ express shipping), modalitatea de plata ( cu cardul VISA, MasterCard, etc. sau prin intermediul contului PayPal).
  Dupa ce finalizati toate acestea etape, dati click pe Continue Checkout.


  Daca optati pentru standard shipping, durata de livrare este de 5-28 zile lucratoare. Aceasta este gratuita pentru comenzile ce depasesc 30$. In cazul livrarii express shipping, durata este de 10-20 de zile lucratoare si este gratuita doar pt. comenzile mai mari de 99$.
   Eu am optat mai mereu pentru standard shipping, iar comenzile ajung la posta vamala in aproximativ 3-4 saptamani.
 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu