joi, 19 februarie 2015

Ghetele de Shandard-shoes

   Acum ceva timp am scris un articol despre site-ul www.standard-shoes.ro. Am inscris acest articol in campania "Tu ne promovezi, noi te incaltam!". Mentionez ca aceasta campania s-a incheiat, dar va reveni in primavara. Daca sunteti bloggeri si va doriti o pereche de pantofi, ghete, cizme, etc, va sfatuiesc nu ratati aceasta ocazie minunata.
   In acel articol, v-am povestit despre minunatii pantofi stiletto pe care i-am descoperit pe site. Din pacate, in momentul in care am putut comanda, pantofii nu mai erau in stoc, insa tot raul a fost spre bine. Asadar, m-am orientat catre alt produs, si anume ghetele Olssen negru. Pretul lor este foarte bun, fiind reduse de la 99 lei, la doar 66 lei.
  Comanda a fost livrata in aproximativ 3 zile, prin curier GLS. Ghetele au venit intacte si ambalate intr-o cutie funny, asa cum se poate vedea in prima poza.

  Calitatea ghetelor este foarte buna. Sunt confectionate din piele ecologica, iar interiorul este din material textil. Imi place mult detaliul ghetelor, si anume acea catarama aurie. Am comandat marimea 39 si imi vin perfect, parca ar fi facute pe comanda.Alaturi de ghete, am primit gratuit si un incaltator foarte util.

  Imediat ce le-am vazut, am fost nerabdatoare sa le si incalt. Am fost impresionata de faptul ca aceste ghete sunt extrem de comode si calduroase. De asemenea, imi place faptul ca au talpa antiaderenta. Abia astept sa le testez si pe zapada.



   Pe site veti gasi mai mereu reduceri la fel si fel de produse. Cu siguranta, eu voi mai comanda de la ei si va recomand cu drag acest site deoarece aici gasiti produse de calitate la preturi foarte avantajoase.
                                                                  

2 comentarii: