luni, 19 ianuarie 2015

Scapa de grija gatitului cu FoodPanda

  Viata de student inseamna cursuri, sesiune, examene, distractii pe bani putini. Cine mai are timp de gatit? De obicei, asta e una dintre problemele studentilor, exceptand faptul ca unii chiar nu stiu sa bucatareasca.
  Mai ales in sesiune, sunt momente in care apare dorul de casa, de mancarea mamei..sa avem totul de-a gata, cum se spune in popor.
  De curand, am aflat de serviciul cu ajutorul caruia pot comanda mancare la domiciu. Se numeste FoodPanda si poate fi gasit pe site-ul https://www.foodpanda.ro/. Cu ajutorul acestuia, as putea uita de grija mancarii si as avea mai mult timp si energie pentru studiat, mai ales ca se apropie sesiunea de iarna cu pasi repezi.
  Serviciul FoodPanda este valabil pentru orasele mari, si anume: Bucuresti, Arad, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara. Daca locuiti in unul din aceste orase, puteti comanda mancare pana in pragul usii cu ajutorul acestui serviciu. Pe langa mancarea romaneasca, puteti alege dintre bucataria asiatica, bucataria mediteraneana bucataria chinezeasca, etc. De asemenea, in fiecare zi veti putea beneficia de super reduceri.
 Acum, e mai usor ca oricand sa comandati mancare la domiciliu! Pe site puteti sa verificati meniurile, preturile diferitelor restaurante si de ce nu, sa faci chiar si o comparatie intre acestea. In felul acesta, veti lua cea mai buna decizie, iar daca va instalati aplicatia, totul va fi mult mai simplu. Veti putea sa comandati direct de pe mobil.

Un comentariu:

  1. I have just started learning cooking and blessed with your blog. Thank you for sharing delicious recipes. I make them and get praised. Thank you
    Eva cooking oil

    RăspundețiȘtergere