marți, 30 iunie 2015

Cele mai tari jocuri online

  Jocurile pe calculator? Este un subiect pe care il cunosc atat de bine. Imi amintesc si acum ziua in care am primit primul meu calculator (de proba, de la unchiul meu). Pe vremea aceea erau la moda cd-urile. Faceam schimb de cd-uri cu colegii mei de clasa si in felul acesta reuseam sa facem rost de cat mai multe jocuri. Nu a durat mult si am aflat de internet si m-am rugat de mama mea pana a facut un abonament, indeplinindu-mi astfel dorinta. Si atunci a inceput nebunia! Pe internet am gasit foarte multe joci, iar era cd-urilor a luat sfarsit in momentul ala pentru mine. Cautam pe foarte multe site-uri si obisnuiam sa mi le trec pe un caietel, ca sa nu le uit.
  Fotbal online, jocuri cu impuscaturi, cartoon, jocuri cu barbie, etc?? In ziua de astazi, este din ce in ce mai simplu sa le gasiti pe toate pe un singur site.
  Eu am cautat pe google, dupa foarte mult timp, si am gasit un astfel de site: www.jocuriZZ.ro. Desi nu mai sunt la varsta la care jocurile sa reprezinte marele meu hobby, mai caut din cand in cand sa vad care sunt noile trenduri in materie de jocuri pe calculator. Am fost inca de mica pasionata de jocurile de aventura si de jocurile cu impuscaturi. Imi petreceam zeci de minute sau chiar ore incercand sa trec de un anumit nivel.

  Va recomand sa aruncati cateva priviri pe site deoarece o sa gasiti multe jocuri jocuri interesante. E imposibil sa nu va fascineze nici macar unul. Eu am dat peste unul dintre jocurile care mi-au marcat copilaria, si anume "Sarpele mananca gandacii". Din punctul meu de vedere, este vechiul "Snake", pe care il jucam pe primul telefon al mamei, un Nokia.
  De asemenea, un alt joc foarte dragut este "Luptatorii Vulturi de la Lego Chima". Dupa cum se poate vedea mai jos, deja am inceput sa-l testez.


Ce parere aveti despre aceste jocuri pe calculator? Care este preferatul vostru?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu