joi, 30 iunie 2016

Cosmetice naturale de la Bottega Verde

    De curand, am aflat despre un nou site numit Bottega Verde. Probabil multi dintre voi n-au auzit de el pana acum. Nici eu nu stiam nimic despre produsele comercializate pe acest site pana acum 3 saptamani. Numele site-ului m-a trimis imediat cu gandul la produse naturale, fara chimicale. Tocmai de aceea, dupa ce am citit mai multe despre Bottega Verde, am decis ca ar fi bine sa le testez. Mi-am ales un sampon cu ulei de argan, un fond de ten si un ruj. Pentru aceasta comanda, am primit cadou si un sapun cu extract de struguri rosii. Si pe voi va asteapta mai multe cadouri (sapunuri solide si lichide, creme de maini si geluri de dus), daca plasati comenzi pe acest site.
    Revenind la produsele alese de mine, prima data am ales sa testez samponul. Scalpul meu este foarte uscat si desi imi aplic foarte multe masti, nu reusesc intotdeauna sa scap de acele "cojite". De-a lungul timpul, am mai avut mai multe experiente neplacute cu parul meu (a devenit lipsit de stralucire, varfuri despicate, par fragil). Am testat foarte multe produse de la diverse marci si foarte putine dintre ele m-au multumit. Printre rezultatele simtite pe "parul" meu sunt: hidratat, stralucitor, neted ca matasea. In privinta volumului, n-am observat diferente sesizabile, insa nici nu-mi doream.
      Mirosul samponului este foarte fin si placut, insa rezista pe par doar in prima zi dupa spalare. De fapt, asta se intampla cu toate produsele pentru par pe care le-am folosit eu. S-ar putea ca problema sa fie la mine.
      Samponul cu ulei de argan se gaseste pe site-ul Bottega Verde la pretul 19 lei, fiind la reducere in aceasta perioada. Eu vi-l recomand cu tot dragul deoarece face ceea ce promite. Imi doresc ca pe viitor sa am ocazia sa pot testa si celelalte variante.  Am reusit in aproximativ doua saptamani sa consum mai mult de jumatate din recipient, ceea ce inseamna ca si-a facut treaba si a dat super rezultate pe parul meu.

   In coletul de la Bottega Verde, am mai gasit un fond de ten si un ruj. Fondul de ten l-am ales deoarece mi-am dorit sa-mi pot realiza acasa un make-up lejer, care sa nu-mi incarce fata. Fondul de ten pare a fi ideal pentru a fi utilizat in viata de zi cu zi deoarece este aproape invizibil pe fata. Este de ajuns ca aplicati o cantitate mica de fond de ten pentru a va acoperi micile imperfectiuni. Nu imi usuca fata, iar acesta este unul dintre marile plusuri. Am ales nuanta bej deschis, dar pe site gasiti mai multe variante, astfel incat sa va puteti alege ceea ce vi se potriveste mai bine.
   Rujul este nuanta cacao. L-am ales pentru a i-l da mamei mele, insa dupa ce l-am folosit, am inceput sa i-l "fur" din ce in ce mai des. Este un ruj hidratant, rezistent la transfer. In pozele de mai jos, puteti vedea minunile pe care le-au facut cele doua produse dupa ce le-am aplicat pe ten. Eu sunt super, super incantata!




   Ultimul produs primit cadou in comanda de la Bottega Verde este un sapun cu extract de struguri rosii.  Miroase exceptional, iar ambalajul arata foarte bine. Are 150 de grame si costa 13 lei, insa il veti primi gratuit pentru orice comanda plasata pe acest site.

    Toate aceste produse sunt facute in Italia. Sunt cosmetice naturale, care poate fi utilizate de persoane cu orice tip de piele deoarece nu contin parabeni, parfumuri sintetice, coloranti, etc. Au efecte benefice asupra pielii datorita extractelor naturale.
    Bottega Verde va face si voua, dragi cititori, un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul ANA_001 inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

13 comentarii:

  1. Nu le-am folosit pana acum dar le voi încerca

    RăspundețiȘtergere
  2. Arganul face minuni si pentru parul meu; preturi foarte bune aici, sigur voi face si eu o comnda cat de curand :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit de aceasta gama si mi-am propus sa incerc si eu ceva. Acum m-ai convins

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam despre ele, par interesante.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am folosit aceste produse pana acum , dar mi-as dori

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau si eu un fond de ten :), super produse gasesti pe bottega verde :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunate produse, chiar m-ai facut curioasa in privinta in lor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Le folosesc de 3 ani produsele...si sunt absolut fermecata de ele:)) Eu le-am descoperit in Croatia si ma bucur ca le-am putut comanda se de la noi din Romania. Sa te bucuri de ele. Miruna😊

    RăspundețiȘtergere
  9. unele din produsele lor se gasesc in farmaciile helpnet, dar la alte preturi. de aici am testat gel de dus de magnolie neagra si datorita unui creion fard de pleoape de culoare verde menta m-a determinat sa dau o comanda mai mare ca sa le testez produsele. Eu am folosit sampoane din Italia si am zis sa incerc dar inca nu le-a venit randul. Creionul rezista foarte bine si pe aceasta canicula, iar gelul de dus miroase demential.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu folosesc produse de la ei sunt foarte mulțumită. Îți recomand produsul pentru cuticule. Este minunat'

    www.rokolla.ro

    RăspundețiȘtergere
  11. cu siguranta le voi incerca cat de curand

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt tentante produsele.
    Nu am incercat nimic de la Bottega Verde, dar cred ca imi voi pune ochii pe ceva!

    RăspundețiȘtergere
  13. Am auzit numai lucruri bune despre produsele lor!

    RăspundețiȘtergere