marți, 17 mai 2016

De ce iubesc produsele de la Dresslink

    Saptamana trecuta am primit si ultima comanda pe care am plasat-o pe site-ul Dresslink. Mi-am ales 3 bluze din chiffon, un set de lenjerie intima si o pereche de cercei.
     Cu siguranta este una din cele mai bune comenzi pe care le-am facut pe acest site deoarece toate produsele mi se potrivesc perfect si sunt foarte ok din punct de vedere calitativ. Cele trei bluze sunt frumoase si pot fi purtate in numeroase combinatii. Cred ca o sa-mi iau la bluza roz si varianta pe negru deoarece este superba. Hainutele si accesoriile de la Dresslink au preturi foarte, foarte bune, iar calitatea acestora este super, asa ca va recomand cu drag acest site.




   Setul de lenjerie intima este la fel ca si celelalte doua pe care le-am ales anterior. Ma bucur ca acum detin lenjeria pe toate cele 3 culori: bluemarin, negru si alb. Il gasiti la reducere acum si costa doar 3,90$. Eu am ales marimea 36. 

   Pentru a completa comanda, mi-am ales si o pereche de cercei foarte draguti. Sunt bine lucrari si par rezistenti. Nu e prima pereche de cercei pe care o iau de la Dresslink si cu siguranta nu va fi nici ultima deoarece imi plac mult. 

Spor la cumparaturi!

10 comentarii:

  1. Lenjeria intima e foarte sexy , imi place si bluza neagra tare mult dar si celalalte articole. Sa le porti cu drag

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte dragute bluzitele, cea roz imi place cel mai mult. Imi place lenjeria intima, e ff dragut sutienul, iar cercelusii sunt fashion!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe alegeri ai facut si de aceatsa data :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase toate produsele. Cerceii sunt foarte finuti.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumoase, si mie imi place acest material

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma chinui si eu de ceva timp sa imi iau lenjerie de la ei dar nu stiu daca marimile se potrivesc sau cum sa imi aleg mai bine marimea. Am sa iti trimit un mesaj sa ma ajuti si pe mine

    RăspundețiȘtergere