luni, 18 aprilie 2016

Rochii de ocazie - Wildfashion

   Sezonul nuntilor si al petrecerilor se apropie cu pasi repezi. In mai putin de o luna va trebui sa ma duc la prima nunta din anul 2016..si s-au anuntat cateva deja. Asadar, sunt in cautarea tinutelor perfecte..
   Dupa cum bine stiti, sunt o fana a cumparaturilor online, asa ca pana si rochiile pentru petreceri mi le achizitionez tot de pe site-uri (din Romania sau din strainatate). Zilele trecute, uitandu-ma dupa o rochie care se potriveasca evenimentului la care voi participa in luna mai, am dat peste site-ul numit Wildfashion. La prima vedere, am ramas impresionata de diversitatea produselor si de preturile afisate pe site. Poate credeti ca pretul este mai putin important atunci cand vine vorba despre hainele pe care trebuie sa le purtati la petreceri, insa atunci cand numarul evenimentelor este intr-o continua crestere, fiecare ban economisit conteaza.
   In categoria rochiilor exista foarte multe produse (peste 1000). Rochii scurte sau lungi, de seara sau de zi, le gasiti pe toate la Wildfashion. Preturile pleaca de la 22 de lei. Stiu ca va vine greu sa credeti, dar cu doar 22 de lei va  puteti achizitiona o rochie superba de ocazie.  
   Dupa ce am rasfoit timp de o ora site-ul, am reusit sa aleg doua rochii pe care mi le-as dori in garderoba. A fost foarte greu de ales deoarece una e mai frumoasa decat cealalta.
   Prima rochie care m-a cucerit este realizata din dantela de culoare rosie. Este genul de rochie care ma avantajeaza deoarece decolteul este acoperit delicat de acea dantela, iar manecile sunt trei sferturi. Rochia din dantela ofera un plus de eleganta si rafinament, asa ca va sfatuiesc s-o purtati cu incredere.

  A doua rochie este foarte potrivita pentru o nunta. Imi place mult combinatia de dantela alba si satin bluemarin. Este o rochie deosebita si sunt sigura ca n-as putea ramane neremarcata purtand o asemenea tinuta.


  Alaturi de cele doua rochii pe care vi le-am aratat in articolul de astazi, gasiti pe site si altele. Va recomand sa aruncati cateva priviri pe Wildfashion deoarece a aparut o noua colectie cu rochii pentru orice ocazie.


3 comentarii: