sâmbătă, 2 aprilie 2016

Mega reduceri la SheIn

   SheIn va asteapta pe site-ul lor cu o noua promotie de neratat. Mai sunt 3 zile in care va puteti achizitiona haine, incaltaminte sau accesorii la super reduceri.
   Astfel, comenzile ce depasesc 55$ pot beneficia de un super discount de 40% utilizand codul MAR40. Comenzile mai mari de 105$ pot avea o reducere de 45% folosind codul MAR45. Mai jos puteti vedea si cateva dintre hainutele pe care le recomand sau pe care mi le doresc in garderoba.
   Primul articol de care vreau sa va vorbesc este reprezentat de aceasta geaca maro din piele artificiala. Eu o am de aproximativ un an si sunt la fel de incantata de ea ca la inceput. Arata foarte bine si poate fi purtata in foarte multe combinatii.

     Pe site am mai descoperit de curand o bluza apricot foarte frumoasa si eleganta. Cu siguranta mi-o voi achizitiona pentru ca imi place foarte mult.

   Rochia aceasta face parte din ultima comanda plasata pe site-ul SheIn. M-am uitat si pe pozele postate de celelalte cumparatoare si mi se pare ca arata super bine. Abia astept s-o primesc si sa va arat poze cu ea.

Va doresc spor la cumparaturi!
Nu uitati ca pe site-ul SheIn transportul este gratuit in cazul in care plasati o comanda mai mare de 30$. Comenzile ajung destul de repede (vreo 2 saptamani) la posta locala, nu la vamala.

3 comentarii: