joi, 18 februarie 2016

Tinuta de primavara

   O noua comanda de la SheIn a ajuns saptamana aceasta la mine. Din fericire, a fost livrata acasa, prin GLS, si n-a mai trebuit sa platesc taxe vamale. Mi-am luat un palton de care sunt extrem de incantata si o rochie de seara, deosebita. Rochia o sa apara intr-un alt articol. 
    Paltonul este marimea M. Pot spune ca imi vine perfect, insa nu am voie sa ma mai ingras deloc. E un lucru bun, zic eu. Materialul este finut si de buna calitate. Am observat ca nu se sifoneaza usor si nici nu aduna multe scame.L-am purtat alaturi de o rochie-pulover de la Dresslink. 
   Comanda de la Dresslink a continut pe langa puloverul lung, 3 perechi de cercei si un set de 100 de accesorii pentru cercei. Puloverul este foarte frumos si calitativ. Ma asteptam sa fie putin mai lung, insa poate fi purtat si asa cu o pereche de colanti sau dresuri groase. Aveti grija la marimi! Eu am luat marimea L si imi vine putin cam lejer. 
    Cerceii sunt superbi! Cu siguranta o sa mai iau si alte bijuterii de la Dresslink deoarece raportul calitate/pret este excelent.
Palton negru: SheIn
Pulover lung: Dresslink
Cercei de la Dresslink: Aici, Aici si Aici
Accesorii pentru cercei: Aici







Ce parere aveti despre tinuta de astazi? 

9 comentarii:

  1. O tinuta perfecta de primavara! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foarte mult tinata si te avantajeaza foarte mult <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa ținută, îmi place la nebunie paltonul <3 pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Superba tinut,chiar imi place,as purtao si eu daca as aveao.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumoasa tinuta! Paltonasul este deosebit si imi place foarte mult pulovarul. Iar cerceii sunt superbi!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata superb paltonul. Referitor la Dresslink mi-am cumparat si eu catve bijuterii si mi-a placut ca acestea sunt foarte ieftine, 90% beneficiaza de transport gratuit si calitatea este foarte buna.

    RăspundețiȘtergere