joi, 14 ianuarie 2016

Cum arata prima comanda de la Dresslink

  Astazi am ridicat prima comanda de la Dresslink de la posta vamala. A ajuns dupa aproximativ o luna de la plasarea comenzii. Nu am platit alte taxe la vama.
  Coletul a continut un trening, o bluza de 0,01$, minunatul stick care inlatura parul facial si un set de pensete. Toate aceste produse au costat 22$.
   Treningul arata exact ca in pozele de pe site. Am ales marimea XL si mi se potriveste perfect. Urmariti masuratorile din tabelul alaturat fiecarui produs pentru a alege marimea potrivita. Desi in mod obisnuit purtati M, pe site-urile chinezeste s-ar putea sa vi se potriveasca L sau XL.


  Bluza a costat doar 0,01$. Era la oferta in ziua in care am plasat comanda si am profitat de ocazie. Materialul este ok, iar marimea este XL. 

   Stickul l-am achizitionat dupa ce l-am vazut promovat pe multe bloguri. L-am incercat si este foarte eficient. Este o metoda ieftina si simpla de a scapa de parul facial.

   Ultimul produs este acest set de pensete. Costa 2,90 dolari! Sunt facute dintr-un material rezistent si sper sa ma pot bucura de ele cat mai mult timp.

Ce parere aveti despre alegerile mele? Voi aveti produse de la Dresslink?

5 comentarii:

  1. Toate produsele sunt frumoase, dar mie imi place in mod special treningul.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte fain treningul, imi place foarte mult. Sunt curioasa cum functioneaza stick-ul pentru indepartarea parului facial.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase, sa te bucuri de ele. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Draguta comanda ta! Mi-ar place sa vad ce face epilatorul facial. Am sa il caut si eu

    RăspundețiȘtergere