marți, 2 februarie 2016

Vesta din blana artificiala si pulover din mohair

   Saptamana trecuta am primit prima comanda de la Newchic. Din fericire, aceasta a venit la posta locala. Astazi am ridicat si comanda de la SheIn pentru care a trebuit sa platesc 15 lei la posta vamala. E prima data cand am fost nevoita sa dau bani pentru coletele primele din afara tarii si sper ca acest lucru sa nu se transforme intr-un obicei. 
   Comanda de la Newchic a continut vesta din blanita artificiala si un set format din cercei si lantisor cu pandantiv. Dupa cum se vede si in poze, vesta este absolut superba. Mi-as cumpara toate culorile disponibile pe site. Este foarte buna calitativ, iar blanita nu cade. Este cea mai frumoasa vesta din garderoba mea si m-am indragostit iremediabil de ea. Am pus ochii de cateva zile si pe o capa super frumoasa din blana artificiala. Setul de bijuterii este finut si imi place la fel de mult. 
    Am combinat vesta cu un pulover calduros din mohair de la SheIn. Este foarte pufos si calduros. Ascunde kilogramele in plus din zona abdomenului, asa ca il recomand persoanelor mai plinute.

Vesta din blana: Aici
Pulover: Aici
Set (cercei + lantisor): Aici








Ce parere aveti despre aceasta tinuta?

13 comentarii:

  1. foarte frumoasa, imi doresc si eu una

    RăspundețiȘtergere
  2. este foarte frumoasa vestuta si imi place pulovarul; am pus si eu ochii pe el, asa ca o sa mi-l comand daca esti multumita calitativ! Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi-ar place o vestuta!E asa frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. E foarte frumos treningul!
    Imi place mult vesta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi se pare dea dreptul wow vesta <3 este minunata și îți sta foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce noroc ai ... si acest colet a ajuns la vamala! Si eu astept un colet de la newchic si imi doresc din suflet sa imi ajunga la locala.
    In ceea ce priveste comanda ta am numai cuvinte de lauda. Toate produsele arata foarte bine dar favorita mea este vesta! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. SUPERBA. M-AI DAT GATA CU VESTA. VREAU SI EU :)

    RăspundețiȘtergere