marți, 17 noiembrie 2015

Review Parfumuri - Daisy Dream & Chopard Wish

  Astazi m-am gandit sa va prezint doua dintre parfumurile care se folosesc in familia mea destul de des. Este vorba despre Daisy Dream Marc Jacobs si Chopard Wish. Despre ambele am citit mai intai pe internet, iar apoi am decis ca merita sa le achizitionez. Inainte de a-mi cumpara ceva, incerc sa obtin cat mai multe informatii si pareri despre acel produs. Sunt destul de dificila atunci cand vine vorba de parfumuri, iar inainte mi se parea imposibila achizitionarea lor fara detinerea unei mostre. Cu toate astea..am mers pe ideea "risti si castigi"..si am castigat.
  De ce mi-am achizitionat parfumurile online? In primul rand, din cauza diferentelor de pret.. Imi plac reducerile pe care le ofera magazinele online si incerc sa profit pe cat posibil de ele. In al doilea rand, nu-mi place aglomeratia din magazinele clasice. E mai simplu sa plasez o comanda cu doar cateva clickuri si sa astept curierul la usa.
  Acum cativa ani, eram mare fana a parfumurilor ieftine. Credeam ca "toate sunt la fel" si nu voiam sub nici o forma sa dau mai mult de 100 de lei pe un parfum. Pe cele mai multe, le luam din cataloagele care imi erau puse la dispozitie de colegele din liceu. Mai tarziu, m-am gandit ca n-ar fi rau sa invesc intr-un parfum mai scump pentru a putea face o comparatie. Asa am ajuns la prima achizitie - Daisy Dream. Sticluta deosebita mi-a furat imediat ochii. Daca recipientul arata atat de bine, m-am gandit ca nici apa de toaleta nu putea mirosi rau. Zis si facut! Am dat comanda online, iar in doar cateva zile faceam pentru prima data cunostinta.
  A fost un fel de dragoste la primul miros. Este un parfum floral, fructat, care m-a cucerit. Mi se pare potrivit pentru primavara si vara. Are un miros finut, care persista de dimineata pana seara. Doua - trei pufuri sunt suficiente pentru a-l simti pe pielea mea intreaga zi. Seamana putin cu parfumurile mele din copilarie, insa acelea nu rezistau mai mult de cateva ore. Nu am ce sa-i reprosez! Este o apa de toaleta foarte buna, iar varianta de 50 ml costa 187 lei. O am de cateva luni bune si nu s-a consumat nici jumatate de sticluta, desi o folosesc frecvent. Abia astept sa-mi cumpar si laptele de corp pentru femei Daisy Dream.

Daisy Dream Marc Jacobs


   Cel de-al doilea, Chopard Wish nu este chiar pe placut meu, insa nu a fost o achizitie esuata deoarece mama mea il foloseste aproape zilnic. E prea dulce pentru gustul meu, insa "gusturile nu se discuta". Ceea ce-mi place foarte mult la el este tocmai persistenta apei de parfum. Varianta pe care o detin, de 30 ml, costa pe site-ul aoro.ro doar 92 lei. 

Chopard Wish


   Sper ca acest review sa va ajute in alegerea unui nou parfum. Daca nu vreti sa riscati, pe site-ul aoro. ro gasiti esantioane de 1 ml sau de 5 ml. Astfel, Aoro va ajuta sa luati cea mai buna decizie.

3 comentarii: